bästa hygrometer

En hygrometer är viktig för att hålla koll på fukten i hushållet och för att se till så att all ventilation fungerar korrekt. Den bästa hygrometern ska varna i tid om den upptäcker för mycket fukt i hushållet samt inte vara för dyr i pris. 

Många hygrometrar är väldigt billiga i inköp och är praktiskt att sätta upp i hemmet, en del hygrometrar har även en termometer vilket är praktiskt. Vissa hygrometrar går även att koppla ihop med appar och för att prata med andra produkter vilket bidrar till ett väldigt smart och effektivt hem. 

Hygrometer bäst i test:

bästa hygrometer

Bästa Hygrometer

Temperatur- och fuktsensor Malmbergs SmartHome

Bästa hygrometer wattle

Bästa Hygrometer från Wattle

Wattle temperatur- och fuktighetssensor

Luftfuktare

Bästa Hygrometer med luftfuktare

Air luftfuktare med Hygrometer 5.5 l

hygrometer

Bästa billiga hygrometer

Rubicson Digital hygrometer

bästa hygrometer

En avancerad hygrometer

Datalogger Pro

hygrometer

Liknar Datalogger pro

TFA Dostmann Dewpoint Pro Trådlös termo-/hygrometer

luftfuktare

Självjusterande hygrometer

Air luftfuktare med Hygrometer 6 l

bästa hygrometer

1. Temperatur- och fuktsensor Malmbergs SmartHome

Bästa Hygrometer

Denna Temperatur- och fuktsensor Malmbergs SmartHome är en smart hygrometer som går att kopplas ihop med andra produkter från Malmbergs. Denna hygrometer visar även temperatur och går att sätta olika gränsvärden för när mätaren ska börja varna. 

Informationen om luftfuktigheten hittar du smidigt i Malmbergs app som finns för både IOS och Android. Priset är på ett par hundralappar och du får en riktigt bra hygrometer som sköter sitt jobb.

Återförsäljare:

Bästa hygrometer wattle

2. Wattle temperatur- och fuktighetssensor

Bästa Hygrometer från Wattle

Wattle temperatur- och fuktighetssensor är en smart hygrometer som går att ställas in för att stätta igång ventilationssystem, termostat, luftkonditionering eller element så att du automatiskt kan reglera husets fukt. 

Har du en Wattle Multigateway kan du styra hygrometern med Wattle appen vilket är väldigt smart och enkelt sätt för att hålla koll på luftfuktigheten. Detta kan även ge dig push notiser på telefonen då luftfuktigheten är för hög. Det går även att välja att få dessa meddelanden på sms eller epost. 

Återförsäljare:

Luftfuktare

3. Air luftfuktare med Hygrometer 5.5 l

Bästa Hygrometer med luftfuktare

Air luftfuktare med Hygrometer 5.5 l är hygrometern för dig som vill ha en självjusterande luftfuktare som fuktar luften automatiskt med hjälp av sensorn på hygrometern. Tanken rymmer 5.5 liter vatten vilket gör att du sällan behöver fylla på. 

Led displayen visar luftfuktighet i realtid och designen är minimalistisk och snygg så att den passar enkelt in i ditt hem. luftfuktaren täcker en yta på upptill 50 kvadratmeter vilket gör att den passar väldigt bra i större rum där fukten behöver regleras. 

Återförsäljare:

hygrometer

4. Rubicson Digital hygrometer

Bästa billiga hygrometer

Denna hygrometer från Rubicson kostar endast 149 kronor och mäter luftfuktigheten samt visar den på en tydlig display. Hygrometern har även en termometer vilket är extra praktiskt. Måtten är på 99x81x12 mm och skärmen är stor och tydlig så alla har det lätt att läsa av värdena. 

Återförsäljare:

bästa hygrometer

5. Datalogger Pro

En avancerad hygrometer

Behöver du ha precisa värden och vill mäta lite var som helst är denna hygrometer från Datalogger för dig. Den fungerar både inomhus och utomhus vilket är praktiskt för att mäta i exempelvis källaren. 

Hygrometern är väldigt noggrann och har kapacitet för över 32700 mätningar 

Återförsäljare:

hygrometer

6. TFA Dostmann Dewpoint Pro Trådlös termo-/hygrometer

Liknar Datalogger pro

Denna hygrometer är portabel och mäter luftfuktigheten väldigt precist. Noggrannheten för temperatur är på ±0,5 °C och för luftfuktighet har den en noggrannhet på ±3 %.

Återförsäljare:

luftfuktare

7. Air luftfuktare med Hygrometer 6 L

Självjusterande hygrometer

Denna hygrometer mäter luftfuktigheten och reglerar den automatiskt. Vattentanken är på 6 liter vilket gör att du sällan behöver fylla på vatten. Hygrometern har en plasmafunktion som minskar antalet bakterier och tar bort lukter från rumme.

Något unikt för denna hygrometer är att du kan lägga till aromatiska oljor för en trevligare atmosfär. 

Återförsäljare:

Fördelar med en hygrometer

Med en hygrometer kan du enklare mäta hur luftkvalitén är där hemma. Det är perfekt att ha i en äldre källare där fukten kan vara lite tvivelaktig. Då kan hygrometern vara en billig försäkring kontra en renovering. De flesta hygrometer mäter fukt väldigt bra men det finns ett par modeller som gör detta bättre. En hygrometer i nybyggda hus är även att föredra för att snabbare mäta konstiga värden. Har du fått en fuktskada kan hygrometern märka detta före dig. 

kommunikation kris

Kommunikation under kris

Ponera att elen försvinner, mobilnät och internet blir svajigt. Då blir kommunikationen begränsad och du som privatperson har ingen aning om vad som händer i

Läs mer»