Säkertrygghet.se är en webbplats där du kan hitta information om allt kring säkerhet och trygghet. Vi jobbar för att göra din vardag och ditt liv tryggare med hjälp av våra tips och tricks. Samhället blir i viss mån osäkrare varje dag och det gäller att använda sig av rätt skydd. Vare sig det gäller ditt hushåll eller dig som privatperson har vi artiklar som täcker de flesta aspekterna inom säkerhet. 

En viktig del av vårt arbete är att jämföra produkter inom säkerhet. Det kan vara allt från säkerhetskameror till digitala tjänster såsom VPN. När vi jämför olika produkter och tjänster är vi alltid opartiska och ärliga i vårat omdöme. När vi tittar på produkter undersöker vi för det första funktionen, hur bra produkten skyddar. Vidare kikar vi även på kvalitén och hur mycket säkerhet man får för pengarna. Till sist gör vi en helhetsbedömning där vi kommer fram till om produkten är värd att rekommendera eller inte. 

Att skydda sig i vardagen ska vara enkelt och det är många som har missat väldigt enkla åtgärder. Fundera på det, hur lätt skulle någon kunna bryta sig in i ditt hus när du är borta? Hade något larm ens gått igång och hade någon granne märkt av det? Det är dessa tankar vi vill väcka hos våra läsare så att du kan få en tryggare vardag.